Forum Poznańskiego Klanu CS 1.6
^e.killers^
Ponieważ ^e.killers^ jest nowopowstałym klanem dlatego nie posiadamy servera stałego. Jednak MytH zobowiązał się do stawiania servera na potrzeby treningów oraz sparów klanowych.
Server (MytH) ^e.killers^
IP: 78.133.131.55:27015
Server 8 do 10 slotów
Mapy wybrane przez grających
Czas mapy 30 min
Kasa na start 800$
Server stoi na AMX mod X 1.76c z uruchomionymi pluginami oraz skryptami
Jak Narazie Server OFF Ponieważ Valve Dodało Nowy Update Który Uniemożliwia Mi Stawianie Servera Dla Graczy Steam
Za Utrudnienia Przepraszamy.
http://www.game-monitor.com/cstrike_Gam … erver.html - STATUS SERVERA
Dzisiejszego dnia gdy bylismy w pracy i organizowaliśmy imprezę paintballowa okazało sie ze grac będzie firma Inteligens (informatyczna).
Porozmawialiśmy z Pracownikami i Jest Duża Szansa że będą nam sponsorować serwer na 8 mb necie i 10 milisekundach. Trzymajcie Kciuki Serwer by miał około 12-16 slotów
Pistolecik
czy wy se jaja robicie z tymi rangami???-.-
nie liczy sie jaka ranga tylko czy umiesz rozpoznac czita first czy jestes na tyle odpowiedzialny zeby miec adma...
a nie bawic sie jak dzieic w rangi...>.<
Dzięki rangom przekonamy sie czy są na tyle odpowiedzialni żeby otrzymać admina tyle PaPaJ jeśli ci nie pasuje to jest nie mój problem.!
^e.killers^MytH
Pistolecik
nie bede sie w rangi pierdolil... sikam na to jestem kim jestem gram jak gram a nikt nie bedzie mnie ocenial wedlug nawet nieiwem jakich zasad... dla mnie te rangi nie istnieja ...i ja traktuje kazdego jako normlanego gracza takze;p...
PaPaJa rangi są po to by dowiedziec sie kto pomaga klanowi kto jest aktywny i komu można tak naprawde zaufać za wierność to wszystko jeśli niechcesz się w takie żeczy "bawić" to nigdy nie otrzymasz admin'a na serverze to wszystko.
^e.killers^MytH
Pistolecik
karpik nie liż dupy bo to zal za to plusow nie dostaniesz;p a ja powiedzialem co mysle o randze i zakonczylem temat...